3 Nisan 2009 Cuma

blog kolajım


herkeslere merhaba,bugün çok hastayım, ortada salgın var aman dikkat arkadaşlar, sabahtan beri yataktan hiç çıkmadım,sağolsun sevgili annecim biran olsun beni yalnız bırakmadı,aslında bu kolajı dün gece yapmıştım ama hasta olduğum için yayınlama fırsatım olmadı,birazcık gözüm açılınca soluğu blogumda aldım hemen yayınlamak istedim,bu kolaj çalışması picasa 3'ün bi özelliği,dün keşfettim,yaptıklarımın bi kısmını hemen kolajladım ve paylaşmak istedim çok güzel görünüyorlar hoşuma gitti valla,en kısa zamanda diğer takılarımıda bu şekilde düzenleyip paylaşıcam...
sevgiyle kalın...ve hasta olmayın:))

13 yorum:

  1. geçmişler olsun kuzum.

    YanıtlaSil
  2. gayet ciddiyim4 Nisan 2009 08:16

    saol canım,geçti bile:)

    YanıtlaSil
  3. tüm çalışmalar böyle bir sergide daha zengin gözüküyorlar arada kolajlar yapman hoş olacaktır

    blogunun yeni halide çok şeker olmuş

    YanıtlaSil
  4. gayet ciddiyim4 Nisan 2009 21:53

    teşekkür ederim gececim arada değişiklik yapmak iyi oluyor,blogumu beğendiğin içinde teşekkür ederim:)ama hala 3 sütunlu blogun nasıl yapıldığını merak ediyorum:)bakalım belki bigün oda olur:))

    YanıtlaSil
  5. İyi sabahlar, boncuk ağaç için 30 luk çiçek teli kullandım, hepsine 2 boncuk koyuyorsunuz ve istediğiniz yaprak boyunu göz kararı ayarlıyorum kaç tane olduğunu hiç saymadım.
    Tele sarılmış boncuklardan 3 tane alıp yaprağın en ucunu oluşturup telle 1 kaç kere doluyorsunuz ve 1 er 2 şer ilave yapıp tekrar doluyorsunuz istediğiniz boya gelene kadar devam ediyorsunuz ve aşağı doğru ağaç dalı oluşuyor. Sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım, kolay gelsin. Mutlu pazarlar.

    http://supprusstaki.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. canım geçmiş olsun ben de birkaç gündür pek iyi değildim..
    sitenin yeni haline bayıldım.. kolaj çalışması için de Geceye katılıyorum..

    Bu arada Seni blogumda bir süpriz bekliyor.. Hadi gel de al =)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. gayet ciddiyim7 Nisan 2009 18:35

    saol pelincim,blogumun yeni halini beğenmene sevindim:)bu arada sanada geçmiş olsun ödül için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar güzle olmuş kolajın. Fotoşoplamı yapıyorsun, yoksa başka bir programmı? Bende fotoşop yok, başka neyle yapabilirim kolajı?

    YanıtlaSil
  9. gayet ciddiyim9 Nisan 2009 20:46

    ben picasa 3 kullanıyorum google a picasa 3 yaz programı indir de ve kullanmaya başla...

    YanıtlaSil
  10. Program için teşekkür ederim ratatoulecim, teşekkür etim sanıyordum, etmemişim:) Kolay bir adın yokmu şekerim senin ratatoule yazması zor oluyor:) Benim adım emel.

    YanıtlaSil
  11. gayet ciddiyim12 Nisan 2009 12:56

    faydalı olabilmişsem ne mutlu bana,bende hülya memnun oldum:)

    YanıtlaSil
  12. bende merve :p diye konuya dahil olayım dedim :) Çok beğendim kolajı ve yorum yapmak istedim bende bazı resimleri böyle photoshopla düzenliyorum ama zahmetli oluyor bunu yapmak daha kolaymış galibaa.. Neyse bu arada blogunu çok beğendim.. herşey için eline sağlık birde bol satışlar :)

    YanıtlaSil
  13. gayet ciddiyim20 Nisan 2009 19:34

    öncelikle tanıştığıma çok çok çok memnun oldum mervecim,bloguma hoşgeldin,blogumu beğendiğin içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım:) ben photoshop kullanımı hakkında hiç bişey bilmiyorum açıkçası painti kullanıyordum,blogları gezerken keşfettim,sonuçlar çok başarılı,özellikle benim gibi acemiler için...yine beklerim bloguma sevgiyle arkadaşım:))

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için önemlidir, lütfen yorum yapmadan geçmeyin