17 Temmuz 2011 Pazar

BİZ ARTIK GİDİYORUZ...


























önümüzdeki perşembe gideceğimiz yer belli olacak ve biz artık bu güzel yerden gidicez...

nereyemi gidiyoruz muhtemelen urfa ceylanpınara 

burası eşimin ilk görev yeriydi ve bizi çok uzun soluklu bir maraton bekliyor

her 5yılda değişik yerler farklı insanlar...

tam alışmışken ayrılıklar...

ama

eminim hiç bir yerden ayrılmak burası kadar acı olmıcak

annemden babamdan tanıdık herkesten ayrılmak çok zor olacak benim için

bu kez gerçek anlamda evlendiğimi hissedicem


ve bu kez gerçekten gidicem...

14 yorum:

  1. çok zor olur o güzel beldeyi bırakmak. ki urfa da yaşamak da zor dur. ben de iki senemi urfadan da doğuda yaşadım. ama aslolan sevdiğinle birarada olmak. eşin ve oğlun sana güç verecek.
    mim için teşekkürler buarada. yazacağım ilk fırsatta.

    YanıtlaSil
  2. of arkadasım hayırlı olsun yenı yerınız.gercekten cok zor bır durum.bu sefer gelın oluyorsun.ama oglun var hasretını dındırecek.gurbetlık cok zor bılırım.opuyorum.

    YanıtlaSil
  3. çakıltaşcım çok haklısın burayı bırakmak çok zor olacak tam alışmışken başka yere gitmek çok üzücü olacak ama en önemlisi ailemden ayrılmak beni çok üzecek kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama....

    YanıtlaSil
  4. dolunaycım ben en iyi anlayanlardan biride sensin aileden ayrı olmanın ne denli zor olduğunuda en iyi sen bilirsin offf off tıkanıyorum söyleyecek yazacak söz bulamıyorum

    YanıtlaSil
  5. Hiç üzülme, eşin ve çocuğun yanında olduktan sonra heryerde yaşanıyor. Sadece çocuğunun eğitiminde dikkatli olman yeterli. Oradan da gözyaşları ile ayrılacağına garanti veririm sana. Pek çok iyi insan tanıyacak, bir çok farklı iş, yemek, çevre öğreneceksin. Güçleneceksin. Sevmek üzere git ve sev. Biz sevmezsek başkaları seviyor.

    YanıtlaSil
  6. nedret abla çok haklısın en önemlisi bizim bir arada olmamız ama insan ailesinden ayrılmaya dayanamıyor,
    eşimde her zaman senin söylediğin gibi Oradan da gözyaşları ile ayrılacaksın yeni insanlar tanıyıp yeni şeyler öğreneceksin diye beni teselli etmeye çalışıyor ama ünv.sonra bu ilk ayrılık olacak ve bu sefer daha iç içeydik ne biliyim zor işte

    YanıtlaSil
  7. Sizi çok iyi anlıyorum üzülmeyin nolur. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var sonra bi bakmışsınız her şey bir düzene girmiş.

    YanıtlaSil
  8. hayırlısı olsun.ben de bilirim gurbet olayını.babamın görevi nedeniyle orman mühendisiydi.değişik okullarda okudum.kastamonu pınarbaşı,taşköprü,denizli dolaşmıştık.akrabalarımız izmirdeydi.yine döndük şükür.sağlık olsun.yine de insan değişik kişilerle tanışıyor.yeni yerler görüyor ve alışıyor zamanla.Ailenize sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar diliyorum.her şey gönlünüzce olsun.

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı olsun.
    Ama Urfa da çok güzeldir. hem bence oradaki insanlar çok medeni. Fırınlar ve lokantalar ve yemekler bir harika. bence çook ama çok şanslısınız.

    Kolay gele.
    Gezmeyi seven, Urfa ya, Mardin e bayılan anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  10. aslıcım canım saol ne güzel ne içten bir yorum bırakmışsın insan daha 25 olunca zorlanıyor...

    YanıtlaSil
  11. kamikaze canım aynı senin gibi olacak minik oğlum babamoz ziraat mühendisi ve tigem içinde tayinimiz nereye biz oraya... ama en zoru annemlerden ayrılmak...

    inşallah alışırım....

    YanıtlaSil
  12. oğlakkızları çok güzel bir noktaya değinmişsin eşimle konuştuğumuz zaman en mutlu olduğumuz yön yemekler heralde

    YanıtlaSil
  13. Canım hakkınızda hayırlısı olsun,üzülme desem boş olur biliyorum ama en azından oğlun ve eşinlesin dimi,

    YanıtlaSil
  14. yeni yerler yeni şehirler yeni enerji.ben şu an kalkıp gidebilirimmmm.10 yıldır aynı şehir sıkıldım yaff:))şaka maka biz de epey şehir dolaştık.eşim öğretmen.artık keyfe kaldık tayin istememiz.o keyfi kullanıp bursadan da gideceğiz.ve evet annenden ayrılman zor olacak.elin kolun oysa eğer çok yardımını görüyorsan acayip zordur yokluğuna dayanmak.biz 15 senedir hep çekirdek aileyiz.öyle alıştık öyle gidiyr.hayırlısıı.

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için önemlidir, lütfen yorum yapmadan geçmeyin