24 Ocak 2013 Perşembe

kitap alışverişi....



arkadaşlar internetten kitap almayı düşünüyorum site tavsiyesi olanlar lütfen yorum bıraksın...

güvenilir ve çok çeşitin olduğu bir site ayrıca bütçeyide göze alarak,tavsiye ve önerilerinizi 

bekliyorummm

9 yorum:

  1. www.kitapyurdu.com dan alıyorum arkadasım ben. idefix de var ama kitapyurdundan da daha pahalı orda. 4-5 aydır hem zamanında gonderdi kitapyurdu hem de aradığım bütün kitapları bulabildim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende şimdi oraya bakıyordum,ama kararsız kaldım acaba başka site varmı diye malum burda güncel kitap satan yer yok fiiii tarihindeki kitaplar var ancak...:(internetten alamak sanırım en hayırlısı benim için...

      Sil
  2. Ben D&R 'dan sipariş vermiştim, istersen oraya da bakabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tavsiye için hemen bakıyorum:)

      Sil
  3. Yıllarca kitapyurdu.com'dan alışveriş yaptım ama bunca yıllık müşterilerine yaptıkları tutarsızlıklardan sonra orayı bıraktım:
    http://urfatutkunu.blogspot.com/2011/05/kitapyurducom-haddini-asti.html
    Tevafuken bir site keşfettim. Bilmediğin yerden nasıl güvenilip de alışveriş yapılır diye düşünürken ilk denememi yapayım dedim. HasbinAllah deyip ilk siparişi verdim. Sonra da gerek fiyat gerek müşteri ilişkileri bakımından sitenin müdavimi oldum =) Tevsiye ederim. Üstelik sürekli indirim kampanyaları oluyor. Adresi:

    www.kitapokusak.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şaşırdım valla hoş bir olay olmamış...acaba bu tarz başka şikayetleri varmı

      bu adresede bakıcam teşekkür ederim canım...

      Sil
  4. ben ıdefıxe den alıyorum genelde ama bazen sahıbınden den kelepır olabılıyor buradada mıgros da 3 alana 2 ode kampanyası var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. migros biraz uzak bende pek o kampanyalara denk gelemiyorum...dediğin gibi bazen güzel kitaplar kampanyalı satılıyormuş...
      idefixe de bakıyorum

      Sil
  5. Ben kitapyurdudundan yapıyorum. Piyasaya göre orası daha uygun geliyor, öngördükleri süredede gönderiyorlar. Dahası puan birikiyor, puanlarımla extra kitap alışverişine de girebiliyorum :)
    Açıkçası ben sorun yaşamadım hiç. Yaşayanlar olduysa bilemiyorum tabiki. Yine de deneyimlerimden tavsiye ederim. Hem ne kadar bilinirse okadar güvenilir olur. İnternet alışverişi mağduru biri olarak, en bilinmişi tercih etmenin en doğrusu olduğuna kanaat getirdim.
    Şimdiden keyifli alışverişler :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için önemlidir, lütfen yorum yapmadan geçmeyin