18 Mart 2009 Çarşamba

greenglad

öncelikle herkese merhaba... ilk zamanlar blog konusunda oldukça acemiydim ama her geçen gün bu acemiliği üzerimden atıyorum,yaptıgım her farklı şeyde,kendimi bir adım daha ilerlemiş hissediyorum,bu konuda blogumu takip eden herkesten  tek ricam eksiklerimi dile getirmeniz... ancak bu şekilde ilerleyeceğime inanıyorum.Gelelim bu küpeme,kendisini bi kaç gün önce tamamlamış olmama rağmen bi türlü istediğim resimleri çekemedim,sevgili blog arkadaşım ayçaya burdan tekrar teşekkür ediyorum blogunda gerçekten çok güzel konulara değiniyor(benim gibi resim konusunda acemi arkadaşlarımın mutlaka ziyaret etmesini tavsiye ediyorum http://aycanindukkani.blogspot.com/search?updated-max=2009-01-08T10:36:00%2B02:00&max-results=1 kendisi fotograf hakkında eğitici ve öğretici dersler vermektedir) küpem hakında yorumlarınızı bekliyorum unutmayın... bu arada istediğiniz küpelere pasaj.com adresinden pasajımı ziyaret ederek sahip olabilirsiniz.

9 yorum:

  1. ellerine sağlık hanım güzel olmuş

    YanıtlaSil
  2. ELine saglik rat. :)
    flickr da inanilmaz ornekler var..bakmadiysan bi bak derim..ınsan gore gore de cok biriktiriyo ve kendini gelistiriyo.

    YanıtlaSil
  3. gayet ciddiyim18 Mart 2009 20:54

    teşekkür ederim adresi tam bilmiyorum:(yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  4. canım merhaba, kusura bakma bu saate kadar bakamadım çektiğin fotografa. tek gözüme çarpan fotografın net olmaması... elde mi çektin fotoyu yoksa bi yere koyup mu çektin? bana çektiklerinden bir iki tanesini hiç küçültmeden, değiştirmeden mail atabilirsen hangi ayarlarda çektiğine bakıp seni ona göre yönlendirmek isterim :) şimdilik iyi geceler...

    YanıtlaSil
  5. hıımm görmüştüm bu modeli:) güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. gayet ciddiyim18 Mart 2009 23:02

    tamam ayçacım hemen mail atıyorum,teşekkür ederim pelincim :)

    YanıtlaSil
  7. Canım resmin üstüne gel, mausu sağa klik yap, yani tıkla, gelen seçeneklerden resmi farklı kaydeti seç bir tablo gelecek, masa üstü seçeneğiyle masa üstüne kaydet. sonra masa üstüne bak kaydetmiş olursun. Artık başka ne yapayım sana istersen şifreni ver ben yapayım canım...

    YanıtlaSil
  8. Canım deneme bloguna baktım olmuş ama olmamış. Bir eksik var. Böylede olur ama, daha düzgün görünmesi lazım. bak şimdi o banneri beğendinya, altındaki linke tıkla, resmin tam boyutu görünsün ondan sonra kopyala yapıştır yap masa üstüne. sonra bloguna yerleştir oldumu. küpe kolye konusuna gelince, çok naziksin teşekkür ederim. Bir el uzattığım zaman bir insana, kolunu çekip almam. Ben isteyerek ve severek yapıyorum bu yardımları. teşekkür etmen yeterli benim için. sağolasın. yine ben varım yardım için. beklerim olurmu:)))

    YanıtlaSil
  9. Bak ne güzel oldu blogların. Güle güle kullan. Renk geldi bloglara. Baudan sonra istediğin değişikliği yaparsın artık canım..:))

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için önemlidir, lütfen yorum yapmadan geçmeyin